Politie zoekt getuigen van geweldsincident

donderdag 16 oktober 2014

Heerhugowaard - Een 19-jarige vrouw uit Heerhugowaard is in de nacht van maandag op dinsdag, om 00.20 uur, slachtoffer geworden van mishandeling.

De vrouw fietste over het fietspad, dat parallel loopt aan deOosttangent toen zij twee mannen zag lopen. Ze wilde het tweetal passeren maarde doorgang werd haar belemmerd. Ze kreeg een harde duw waardoor ze op de grondterecht kwam. Een van de mannen pakte een wapen. Toen de mannen gestoord werdendoor blaffende honden, gingen ze er rennend vandoor in de richting van hetzwembad. Het zou gaan om twee licht getinte mannen (vermoedelijkNoord-Afrikaans) en tussen de 20 en 25 jaar. Beiden mannen hadden donkerekleding aan en droegen een petje.

Getuigen gezocht

De politie heeft buurtonderzoek verricht maar dit heeft nog geen bruikbaregetuigenverklaringen opgeleverd. De politie hoopt dat getuigen, die nog niet metde politie hebben gesproken, zich alsnog willen melden. Zij worden verzochtcontact op te nemen met de politie via: 0900-8844. Dit kan ook via Meld MisdaadAnoniem: 0800-7000.

2014199733

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tuitjenhorn | 112 alarmeringen Tuitjenhorn | Goedkoop Tanken in Tuitjenhorn | Supermarkten in Tuitjenhorn | Weerbericht Tuitjenhorn