Babbeltruc

maandag 8 februari 2016

Schoorl - De politie is op zoek naar getuigen van een babbeltruc die plaatsvond op zondagmorgen in Schoorl. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Omstreeks 11.25 uur werd er aangebeld bij een 93-jarige vrouw. Voor de deur stond een vrouw die aangaf pech te hebben met de auto. Zij was geholpen door de Wegenwacht, maar moest de reparatie contant betalen. De vrouw kwam wat geld te kort. In goed vertrouwen gaf het slachtoffer het resterende bedrag. De verdachte vrouw zou het zo snel mogelijk komen betalen. Dit gebeurde natuurlijk niet.

 

De politie adviseert niet op dergelijke verzoeken in te gaan en de deur gesloten te houden voor onbekenden.

 

De verdachte was een blanke vrouw van 35 tot 40 jaar oud, met een lengte van 1.60 tot 1.65 meter lang en een stevig postuur. Zij had donkerblond haar en een rond gezicht. De vrouw droeg een bril met zwart rond montuur. Zij droeg geen make-up. De verdachte droeg een zwarte lange jas, tot over de knieën van een gladde stof. Zij sprak Nederlands zonder accent.

 

2016029645

 

bron: politie.nl | Categorie: fraude


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tuitjenhorn | 112 alarmeringen Tuitjenhorn | Goedkoop Tanken in Tuitjenhorn | Supermarkten in Tuitjenhorn | Weerbericht Tuitjenhorn