Getuigen gezocht van overval Koedijk

zondag 1 maart 2015

Koedijk - De politie zoekt getuigen van een overval op een supermarkt aan de Sakersstraat in Koedijk (gemeente Alkmaar). Rond 19.45 uur kwam er een man de supermarkt binnen.

Deze overvaller was in het bezit van een vuurwapen en ging er met eenonbekend geldbedrag vandoor. Ondanks een grote zoekactie, waarbij gebruik isgemaakt van Burgernet en een politiehelikopter, is de verdachte niet gevonden.

De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.Daarnaast is de politie opzoek naar een specifieke getuige. Op het moment van deoverval was de schuifdeuruitgang vanuit buiten naar binnen, vanwegesluitingstijd al, gesloten. Klanten die nog in de winkel waren konden wel vanbinnen naar buiten. Vermoedelijk is de overvaller naar binnen gegaan toen er eenpersoon naar buiten ging. De overvaller is dus hoogstwaarschijnlijk eenbelangrijke getuige gepasseerd en enige tijd op de wacht gestaan.

De politie komt graag met deze belangrijke getuige in contact. Bellen kannaar 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

2015052561

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tuitjenhorn | 112 alarmeringen Tuitjenhorn | Goedkoop Tanken in Tuitjenhorn | Supermarkten in Tuitjenhorn | Weerbericht Tuitjenhorn