Getuigenoproep straatroof Alkmaar

woensdag 4 februari 2015

Alkmaar - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op de Elgerweg dinsdag rond 18.00 uur. Het slachtoffer fietste over de Elgerweg in de richting van de Daalmeer toen een nog onbekende man hem om zijn hulp vroeg.

Het slachtoffer stapte af en vroeg of hij hem kon helpen. Doordat deverdachte een sjaal voor zijn mond had kon het slachtoffer hem niet goedverstaan. De verdacht sloeg een arm om de schouder van het slachtoffer en liepmet hem een steeg in. Daar dreigde hij het slachtoffer met een mes en vroeg hemalles af te staan. Het slachtoffer wist het mes af te pakken, waarna eenworsteling ontstond. Het slachtoffer wist vervolgens te ontkomen en is snelweggefietst.

De verdachte is een man van ongeveer 20 jaar, is licht getint en ongeveer1.75 meter lang. Hij droeg een zwart glimmend jasje met rode opdruk, een lichtblauwe spijkerbroek, zwart glimmende schoenen, een zwarte sjaal die hij voorzijn gezicht droeg en een zwarte schoudertas van A4 formaat.

Heb je iets gezien of denk je te weten naar wie de politie op zoek is? Beldan met 0900-8844. Of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

2015030046

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tuitjenhorn | 112 alarmeringen Tuitjenhorn | Goedkoop Tanken in Tuitjenhorn | Supermarkten in Tuitjenhorn | Weerbericht Tuitjenhorn